2018-12-15MRF (1219).jpg

WIJ ORGANISEREN

Wij doen meer… 

Uiteraard kunnen wij meer dan alleen de techniek. Wij hebben diverse nuttige aanvullingen op een rij gezet die ieder online/hybride event tot een gegarandeerd succes maken. 

 

Altijd voorbereid - coaching sprekers 

Hier kunnen wij op verschillende manieren invulling aan geven: we oefenen de presentatie van tevoren op locatie, we helpen met de vormgeving van de presentatie of we voorzien je van een professionele coach die sprekers helpt om zelfverzekerd hun verhaal te vertellen.

 

Altijd voorbereid - een plan B

Wij zorgen voor een back-up plan, zodat jouw evenement bij een verandering van regelgeving hoe dan ook door kan gaan. 

 

Brand Activation Xperience – communicatie, anders dan anders

Opvallen en eruit springen. Wij zorgen voor een originele uitnodiging, een website waar je je volledige online event kan hosten of een verrassend en volledig communicatieplan. Uiteraard helemaal in lijn met jouw merk en identiteit.

 

Brand Activation Xperience – een verrassing voor de online deelnemers

Net even wat meer dan een online Xperience. Een originele eventbox of andere verrassing die perfect aansluit bij het evenement en wordt bezorgd bij de deelnemer thuis. 

 

Onsite – moderator voor online vragen/reacties

Een dedicated online moderator die vragen beantwoordt of voorlegt voor bespreking tijdens het programma.

 

Onsite – professionele presentator

Een scherpe vraag, iemand die het publiek zowel online als offline weet op te zwepen en de bijeenkomst vanaf het podium op professionele wijze begeleidt.

 

Het totale plaatje - alle zorgen uit handen

Wij kunnen jouw complete (online) evenement organiseren, helemaal zoals jij dat wilt. Overal wordt aan gedacht en alles wordt tot in de puntjes geregeld.